Snap pagoi për patentë 7,7 milionë dollarë

Sipas burimeve të paemëruara, Moshe Hogeg, njëri nga bashkëthemeluesit e konkurrentit të dështuar të Instagramit, aplikacioni Mobli, i ka shitur njërën nga patentat e saj kompanisë Snap, e cila qëndron prapa aplikacioneve të popullarizuara Snapchat në vlerë prej 7,7 milionë dollarë.

Patenta e përmendur, e cila i ishte shitur Snap, ka të bëjë me filtra të gjeo-lokacionit, të cilët mund të shtohen në fotografi.

Ata tashmë janë të vendosur brenda Snapchat dhe paraqiten vetëm në situata specifike, si ngjarje ose lokacione specifike.

Në këtë mënyrë, Snapchat vazhdon të ketë të hyra të mira financiare dhe se blerja e kësaj patente ishte me rëndësi të madhe.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme