Soni Malaj nuk fshihet , ky është i dashuri im (Foto)

E martë 01 Nëntor 2016 – Sakte.net

Ndonëse pak kohë më parë ajo nuk e ka bërë publike lidhjen e saj të re, duke mos dashur ta komentojë atë duket se tashmë këngëtarja Soni Malaj nuk fshihet më.

 

Në rrjete sociale qarkullon një foto, në të cilën ajo shfaqet më e lumtur se kurrë në krah të partnerit të saj më të ri, i cili quhet Klevi dhe është sipërmarrës

 

Soni Malaj