Sot luhet Shqipëri – Serbi

E premte, 28 Tetor 2016  –  Sakte.net

Shqipëria dhe Serbia do të kenë edhe një përballje tjetër në futboll.

Bëhet fjalë për grupmoshat e 17-vjeçarëve, ndërsa ndeshja është e vlefshme për grupin 4 kualifikues të evropianit 2017.

Takimi nis në ora 11:00 dhe për shkaqe të sigurisë zhvillohet në shtetin italian.

Ndeshjen e parë kuqezinjtë e Xhemo Mustedanagiqit e humbën 1:0 prej Italisë, kurse Serbia fitoi 3:1 ndaj Maqedonisë.