Tunën dhe Beyoncen përveç shtatzënisë po i bashkon edhe diçka tjetër

Tuna është në muajin e fundit të pritjes së ëmbël dhe kjo dallon edhe në setin e fotove.

 

Tashmë ky lloj pozimi, i nisur si një trend tek vipa-t e huaj, është kthyer i tillë edhe për ato shqiptarë, intv.al. Megjithatë, për syrin e ndjekësve, këto foto të fundit të Tunës janë një kopje e atyre të Beyonces të realizuara para një muaji, e cila ka pozuar gjithashtu me barkun e zbuluar, të veshura me tyl dhe me lule në sfond.

Megjithatë duhet ta pranojmë se Tuna duket mjaft bukur.