Melania shkëlqen edhe në veshjen e radhës.

Çifti presidencial amerikan, Donald Trump dhe Melania Trump kanë bërë vallëzimin e parë nën tingujt e këngës ‘My way’ nga Frank Sinatra.

Ata janë shoqëruar nga zëvendës-presidenti Mike Pence me bashkëshorten, dhe fëmijët më të mëdhenj të presidentit.