Zaimina: Fama në moshë të re, më ka dëmtuar rëndë

Ajo është një ndër këngëtaret më të përfolura të skenës shqiptare dhe kjo për cilësitë e saj: e bukur, seksi, tërheqëse, e talentuar.

Zaimina ishte e ftuar në emisionin Thumb të Aulonës dhe Fatmës, ku ka shprehur mbi të gjitha edhe pendesën e saj më të madhe.

“Pjesa që unë kam hyrë shumë shpejt në botën e spektaklit! Padyshim!”.

“Kam qenë shumë e kufizuar në disa gjëra, me familjen, ndoshta në shumicën e rasteve i kam mërzitur më shumë se ç’duhet”, është shprehur Zaimina.

Po nëse nuk do të ishte një vajzë spektakli, çfarë do të ishte bërë: “Nëse s’do të isha bërë një vajzë spektakli, do të isha bërë arkitekte, jo shumë e njohur”, ka treguar këngëtarja.