Zyrtare: Mike Moser lojtari më i ri i KB SIGAL Prishtinës

KB Prishtina, përmes faqes së saj zyrtare në Facebook, ka njoftuar se kanë arritur marrëveshje me alo-qendrën amerikane Mike Moser i gjatë 203cm dhe 102kg.

Moser është 26 vjeç dhe gjatë karrierës së tij fillimisht ishte pjesë e kolegjit Oregon, pastaj karrierën profesionale e filloi në Lituani tek skuadra Lietuvos rytas Vilnius e së fundi tek Hapoel Holon në Izrael.

Njihet për lojën e mirë defanzive dhe saktësinë në gjuajtje nga gjysëmdistanca.

“Mike, welcome to the home of champions!!!”, ka shkruar KB Prishtina në fund