Zysha e ‘O sa mirë’ e ka një mesazh për Stupcat sa i përket orarit të ‘Egjelit’ (Video)

‘O sa mirë’ dhe ‘Egjeli’ janë dy serialet më të shikuara vendore.

Ato që të dyja transmetohen në të njëjtën kohë, pra të dielën në ora 20:15, shkruan lajmi.net

E duke qenë se publiku mbet në mëdyshje se kë të shikojë, Zysha e ‘O sa mirë’ në emisionin ‘Mirage’ ka dhënë një mesazh për aktorët e ‘Egjelit’ sa i përket orarit.

E se çka iu tha ajo, shikojeni në videon më poshtë: