​Kur i bëjnë screenshot Instagramit tuaj

Për adhuruesit e Instagramit kanë ikur kohët kur mund të bëje “screenshot” pa e parë personi në fjalë.

Përditësimi i fundit i Instagram do të thotë se përdoruesit tashmë mund të dërgojnë e të marrin foto dhe video përmes DMs së tre, qëzhduken pas 3 sekondash.  Tashmë dërguesi do të marrë një njoftim që fotot apo videot e tij janën marë nga marrësit, raporton Cosmopolitan.

E njëjta ndodh dhe në krahun e kundërt. Aktualisht, ju mund ta ruani një screenshot të një fitoje të Instagramit pa e ditur personi që i ka postuar ato. Përveç kësaj, njësoj si WhatsApp dhe Messenger, çdo mesazh i dërguar përmes Instagram do të ketë dhe statusin “deilivered” apo ‘seen”.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme