Intervista e fundit

Shiko më shum artikuj

Raporti sekret për Ramiz Alinë: Në sektorin e Çermës kemi disa kosovarë, armiq dhe agjentë të UDB-së, që do…!/ Informacioni i Drejtorit të Sigurimit të Shtetit

2 javë më parë

Publikohet një dokument arkivor i nxjerrë nga Arkivi Qendror i Shtetit në Tiranë (fondi 14, i ish-Komitetit Qendror të PPSH-së), i cili i përket muajt prill të vitit 1970, ku

Opinioni i fundit

Shiko më shum artikuj

Vjosa dhe Albini – një mundësi e re për Kosovën!

3 ditë më parë

Nga Xhevdet Pozhari Kur po thonë se “LDK i ka dhënë shumë Vjosës”, përveç Ibrahim Rugovës s’po më kujtohet figurë tjetër që i ka dhënë diçka kësaj partie, pos që