15 katastrofat më të mëdha në botë të xhiruara me kamerë (Video)

Këto katastrofa nga natyra kanë marrë shumë jetëra njerëzish dhe shumë të të tjerë kanë mbetur të pagjetur, transmeton lajmi.net

Tsunami, tornado, e shumë fenomene të tjera natyrore kanë çuar në shkatërrim të qyteteve dhe të areave më të mëdha.

Rreziku gjithnjë ka qenë shumë i madh, për shkak edhe të mungesës së informacionit që ka pasur gjatë asaj kohe.

Në videon më poshtë do të mund të njiheni me 15 katastrofat më të mëdha që kanë ndodhur ndonjëherë, dhe janë regjistruar me kamerë gjatë atyre kohërave.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme