Archive

Clive Fagan On HubPages

1 vit më parë

The world these days is changing fast and with this change comes the advancement of various technology where electronic gadgets can now be easily carried

Aspects to Think about Before Ordering Custom Paper

1 vit më parë

Customized paper can have a massive impact on how well you market goods, and by extension your organization. If you believe that custom paper is

Analistët e huaj habiten me deklaratat e Ramës: Nuk i intereson Kosova

1 vit më parë

Analistët e huaj, njohës të mirë të çështjeve të rajonit, janë habitur nga sulmi që i bëri Edi Rama nga Kosova, gjykatës speciale. Rama deklaroi

Slot machine games, Video clip Texas hold’em, Stand Games

1 vit më parë

In these modern times, very much more people today can be wanting out in the open for newer approaches of finding having fun and the

Why Have fun For Normal Funds Online Internet casino Game titles?

1 vit më parë

At present we may well all have free of cost spots through the world-wide-web any good time period we are looking for to. There we

Kim Mehmeti: Pse Piktori ulërin dhe e mbron UÇK’në në Kosovës dhe në Kuvendin e Shqipërisë, e jo nëpër qendrat e botës?!

1 vit më parë

Në faqen e tij të FB, shkrimtari ynë Kim Mehmeti ka komentuar fjalimin e djeshëm të Presidentit Thaçi dhe vizitën e Ramës në Kosovë. Sipas

August 26 Common Leaders Extra Jar Champion Symbol Bavaro At Empire Area Casino

1 vit më parë

At Extra Modern casino Sites we intention to analysis the best of the best online casinos. I’ve enjoyed tennis for a much time time period

Woori Casino

1 vit më parë

When you want to achieve the informative post great winning, risk taker wants the most desirable way away at a gambling den for mastering the

Politika e kthen në pikën zero konkursin për drejtorin e doganave

1 vit më parë

Pak ditë para se Albin Kurti ta merrte pozitën e kryeministrit të Kosovës, drejtorit të Doganës, Bahri Berisha, iu vazhdua mandati.  Ishte Ramush Haradinaj ai

Shfaqet vogëlushi shqiptar – Pak muaj më parë shpëtoi nga kampi i ferrit në Siri

1 vit më parë

Djali 11-vjeçar Alvin Berisha, i cili u shpëtua nga kampi Al Hol në Siri ka mbërritur në Durrës me babain e tij. Afrim Berisha ka

1 2 3 72