4090 bimë kanabisi pa pronarë!

Mbi 4 mijë rrënjë kanabisi janë asgjësuar nga policia e Lezhës, të kultivuara në 7 parcela në fshatin Ungrej dhe fshatin Viles në Kurbin.
860 bimë të kultivuara në 4 parcela në një zonë malore në fshatin Ungrej, Lezhë; dhe 3230 bimë të kultivuara në 3 parcela në fshatin Viles në Kurbin.

Ndërkaq, policia po punon për identifikimin dhe kapjen e kultivuesve.

Lini Një Koment

Shiko t'gjithë komentet

Veq Lexuesit e regjistruar mund të komentojnë