800 shqiptarë u dëbuan nga Gjermania gjatë qershorit

Rreth 820 shtetas nga Shqipëria u dëbuan nga shteti gjerman gjatë muajit qershor.

Ambasada gjermane në Tiranë bëri me dije të dhënat mujore të fluturimet të avionëve dhe personave të kthyer në drejtim të Shqipërisë.

Të dhënat:

Në datën 03.06.2016 – rreth 103
Në datën 07.06.2016 – rreth 9
Në datën 08./09. 06.2016 – rreth 138
Në datën 10.06.2016 – rreth 46
N ë datën 14.06.2016 – rreth 107
Në datën 15.06.2016 – rreth 80
Në datën 16./19./20./21.06.2016 – rreth 80
Në datën 22.06.2016 – rreth 75
Në datën 24./26./27.06.2016 – rreth 65
Në datën 29.06.2016 – rreth 94
Në datën 29.06.2016 – rreth 23

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme