Ahmeti: Më tregoni se ku kam gabuar?

Lideri i BDI-së Ali Ahmeti në tubimin në Strugë ka sqaruar atë se pse nga 2002 e këtë subjekt e bën të fort dhe të jenë fitimtar.

“E para është që kemi punuar me zemër, s’kemi humbur kurrë besimin tek qëllimi, por arsye mbi arsye sepse në BDI aderojnë misonarë, idealistë që jo shumë kush i sheh ata. Ata nuk njohin vështirësi, mposhtje…Na dalin inciativa të vogla, lëvizje apo qytetare. Unë i përcjell çka flasin, çka premtojnë, asgjë, asgjë vetëm shajnë Ali Ahmetin.

Më tregoni se ku kam gabuar? mos gabova që kam hapur universitet shqitar, zyrtarizova flamurin shqiptar…Duke rënuar dikë nuk mund të ngritesh, por trego se çfarë kuadro e njerëz ke për t’u përballur me BDI-në”, ka thënë Ahmeti në tubimin në Strugë, raporton Aktuale.mk.