“Ai që i drejtoi armët e Turqisë mbi popullin do të marrë dënimin e merituar”

Kryeministri i Turqisë, Binali Yıldırım në lidhje me ekstradimin e kreut të FETO-s, Fethullah Güle ka deklaruar: “Ai kryeterrorist do të vijë në Turqi, të japë llogari.

Ai njeri që bombardoi Turqinë, që bombardoi Parlamentin, që armët e Turqisë i drejtoi mbi popullin turk do të marrë patjetër dënimin e merituar.

Do ti kërkojmë llogarinë e dëshmorëve dhe të veteranëve tanë.

Do të kërkohet me patjetër llogari ndaj atij matrapazi të fesë, gënjeshtari të paturpshëm, vrasësi me duar të përgjakura”, raporton Anadolu Agecy (AA).

Lini Një Koment

Shiko t'gjithë komentet

Veq Lexuesit e regjistruar mund të komentojnë