Aktakuzë ndaj policit për marrje të ryshfetit

E martë 01 Nëntor 2016 – Sakte.net

Prokuroria Themelore në Prizren ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit E. K., për shkak të dyshimit se ka kryer veprën penale, marrja e ryshfetit.

Sipas aktakuzës në rast kanë qenë të përfshirë E.K dhe Z.A, që të dy zyrtarë të Policisë së Kosovës. Ndërkaq, pas përfundimit të hetimeve për të pandehurin E.K., Prokuroria ka ngritur aktakuzë, e për të pandehurin Z.A., janë pushuar hetimet, në mungesë të provave.

“I pandehuri E. K., më 2 gusht 2016, në pikën e kontrollit në autostradën “Ibrahim Rugova”, në afërsi të Prizrenit në cilësi të personit zyrtar ka kërkuar dhe pranuar përfitim për vete në mënyrë që të veprojnë në kundërshtim me detyrën zyrtare, me çka ka kryer veprën penale marrja e ryshfetit nga neni 428 paragrafi 2 të KP-së”, thuhet në njoftimin për media të Prokurorisë Themelore të Prizrenit.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme