Aktakuzë për fajde në Prizren

Prizren, 9 mars 2017 – Prokuroria Themelore në Prizren, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit D.S., për shkak të dyshimit se ka kryer veprën penale, fajdeja, nga neni 343, paragrafi 2, lidhur me paragrafin 1, të KP-së, njofton kumtesa nga Prokuroria, transmeton koha.net.

Sipas aktakuzës, i pandehuri D.S. nga muaji shkurt 2016 e deri më datë 18 janar 2017, me qëllim që të përfitojë për vete apo personin tjetër pranon ose kontrakton një shumë dukshëm jo proporcionale të pasurisë në këmbim të shërbimit të personit tjetër duke shfrytëzuar gjendjen e rëndë financiare të të njëjtit, pa përvojën ose pa aftësinë për të gjykuar, në atë mënyrë që i jep para me interes me fajde të dëmtuarit B. F, në vlerë prej shtatë mijë e dyqind ( 7200 ) euro, për periudha kohore të caktuara dhe për të njëjtat nga i dëmtuari merr interes – kamatë në vlerë prej trembëdhjetë mijë e shtatë qind ( 13.700 ) euro, në këtë mënyrë të dëmtuarin e çon në një gjendje të rëndë financiare – ekonomike.

I pandehuri D.S. me këto veprime ka kryer veprën penale, fajdeja, nga neni 343, paragrafi 2, lidhur me paragrafin 1, të KP-së.

© KOHA.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme