Ali Ahmeti kur kërkonte votat në Hasanbeg dhe fliste për arritjet e BDI-së (Video)

Viti 2014 – Ali Ahmeti në Hasanbeg, ku fliste për ideale kombëtare dhe kërkonte votën e Hasanbegasve duke u thirrur në arritjet e BDI.

Lini Një Koment

Shiko t'gjithë komentet

Veq Lexuesit e regjistruar mund të komentojnë