Ambasada Britanike do të financojë një kompani të pavarur për rekrutimi

Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë  Ruair O’Connell  nëpërmjet rrjetit të tijë social facebook ka shpërndare  një qëndrim lidhur me aferat e përgjimeve të cilat po ndodhin keto ditë, dhe si rezultat ajo do të mbeshtes një kompani të pavarur për rekrutimin e pozitave të larta të lira.

 

Postimi i plotë i ambasadorit:

British Embassy, Pristina

‘Punësimi për t’i bërë nder dikujt apo për të kthyer borxhin ndaj dikujt është gabim. Shteti nuk funksionon ashtu. Nepotizmi është një kancer që mbyt shtetin. Ambasada Britanike do të financojë një kompani të pavarur e cila do të udhëheq procesin e rekrutimit të pozitave të larta të lira por nuk do të vendos për ju. E me këtë të vërtetojmë edhe nëse liderët e Kosovës me të vërtetë dëshirojnë të luftojnë nepotizmin. Jeni ju, populli i Kosovës, ata të cilët do të gjykoni’. – Ambasadori Britanik Ruairí O’Connell gjatë nënshkrimit të Marrëveshjes së Mirëkuptimit në mes të Ambasadës Britanike, Kuvendit dhe Qeverisë për projektin e rekrutimit.

 

https://www.facebook.com/UKinKosovo/videos/636204286538666/

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme