Apostolova të hënën në Mitrovicën e Veriut

Shefja e Zyrës së BE-së në Kosova, Nataliya Apostolova do të vizitojë të hënën Mitrovicën e Veriut.

Sipas një njoftimi të zyrës së BE-së, qëllimi i kësaj vizite është vlerësimi i punës së bërë në projektet e financuara nga BE-ja në Mitrovicën e Veriut.

Gjatë vizitës, Apostolova do të takohet edhe me kryetarët e katër komunave veriore, përfaqësues të shoqërisë civile dhe mediave.