BASHA: KA SHPRESË PËR TË NDËRTUAR NJË SHQIPËRI NDRYSHE

Kryetari i Partisë Demokratike në Shqipëri, Lulzim Basha ka thënë se ka shpresë për të ndërtuar një Shqipëri që mbron ato liri dhe ato rregulla për të cilat sot shqiptarët ikin nga Shqipëria drejt Evropës, Amerikës.

Ai pas takimit me profesioniste të rinj në selinë e PD-së, ka shkruar në facebook se mesazhi kryesor që duhet t’u japim shqiptarëve është se ka shpresë për të ndërtuar një Shqipëri ndryshe./Kp/