BE bën thirrje për punësim në Dhomat e Specializuara të Kosovës |DOKUMENT

Ministria e Mbrojtjes së Bashkimit Evropian ka bërë thirrje për punësim në Dhomat e Specializuara të Kosovës në Hagë.


Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të Shërbimit Diplomatik dhe dhe Ministrisë së Mbrojtjes së BE’së, bëhet thirrje për praktikant, të cilët do të kenë mundësi aplikimi deri më 3 maj 2019, në orën 17:00.

“Thirrje për Kontribute për Dhomat Specialiste të Kosovës dhe Prokurorinë Specialiste. Afati i fundit për aplikim: E premte 3 maj 2019 në ora 17:00 (ora e Brukselit) – Aplikimet e vonuara nuk do të pranohen”, thuhet në njoftim.

Tutje, bëhet e ditur se pozitat e kërkuara janë këto:

Praktikant në kuadër të Prokurorisë Speciale Gjyqtar i Njësisë së Menaxhimit të Gjykatës

Praktikant në kuadër të zyrës së menjëhershme të sekretarit

Praktikant te dhoma Njësia për Mbështetje Ligjore, Pjesëmarrja e Viktimave,

Praktikant te Zyra e Mbrojtjes,

Praktikant në kuadër të Zyrës së Qeverisjes së Informacionit,

Praktikant në kuadër të Zyrës së Qeverisjes së Informacionit praktikant në kuadër të Informacionit Publik

Praktikant në Njësinë e Burimeve Njerëzore maj-gusht 2019

Praktikant në në Njësinë e Prokurimit maj-gusht 2019

Praktikant në kuadër të Menaxhimit të Objekteve dhe të Përgjithshme

Praktikant Njësia e Shërbimeve

Praktikant në kuadër të Zyrës së Ombudspersonit

Praktikant në kuadër të Shërbimeve të Teknologjisë së Informacionit

Praktikant tek Njësia (Menaxhimi i Shërbimeve IT)

Praktikant në kuadër të Shërbimeve të Teknologjisë Informative

Praktikant tek Njësia (Inxhinieri e Rrjetit)

Praktikant në kuadër të Njësisë së Financave dhe Buxhetit

Në njoftim theksohet se aplikantët duhet të jenë të njohur me politikën, drejtësinë, kulturën dhe sigurinë në Ballkan, e sidomos në Kosovë.t

Për t’u informuar më shumë, klikoni KËTU.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme