Bëhen për spital dy këngëtare dasmash në Gostivar

Këngëtare nga Kosova janë sulmuar para një restoranti në fshatin Çegran, pas çka janë pranuar në Qendrën emergjente në Gostivar. Siç ka informuar policia, S. A (35) dhe S. F (25), të dyja nga Kosova, të mërkurën kanë arritur në fshatin Çegran, ku kanë qenë të angazhuara të këndojnë në një dasëm në restorant, të organizuar nga një person në f. Fornë, shkruan Tetova1.

Rreth orës 01.15, pas mbarimit ë dasmës, para restorantit iu është afruar personi G. A nga f. Çegran, djali i pronarit të restorantit dhe pa ndonjë shkak ose arsye fizikisht ka sulmuar duke i goditur me shkop druri në pjesën e kokës dhe trupit. Merren pasa për zbardhje të tërësishme të rastit.