Behxhet Pacolli sonte hapë Qendrën Hulumtuese për Zhvillimin e Kosovës

Të dashur miq,Pas një pune intenzive, sonte në ora 20.00 në ambientet e Sëiss Diamond në Prishtinë, bëhet inaugurimi I Qendrës Hulumtuese për Zhvillimin e Kosovës.Kjo qendër ka për qëllim të krijojë platformën e bazuar në shkencë për gjenerimin e ideve kreative, strategjive efikase, burimeve njerëzore, infrastrukturës shkencore dhe edukative që kontribuojnë në zhvillimin ekonomik, arsimor, shkencor dhe të gjithmbarshëm të Kosovës.Kjo qrndër Zhvillimore është e hapur për cdo kënd që ka për qëllim zhvillim e vendit tonë.Nëpërmjet kësaj qendre, AKR do të marrë në mënyrë shkencore programin e ardhshëm qeverisës të Kosovës.Kushdo që është I interesuae mund të marrë pjesë sonte në këtë ceremoni.

https://www.facebook.com/behgjeti/photos/pcb.10157189024555153/10157189020200153/?type=3&theater

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme