Bildt sot në Maqedoni për të biseduar për situatën politike

Ish-kryeministri dhe ministër i MPJ-së së Suedisë Carl Bildt në profilin e tij në Twitter ka njoftuar lajmin se po udhëton për në Shku dhe se do të takohet me politikanët e vendit, shkruan Telegrafi Maqedoni.

Cila është arsyeja për udhëtimin e tij, ende nuk është bërë e njohur. Bildt njihet si ekspert i madh dhe njohës i politikës së Ballkanit.

Ivanovi, sipas disa medias maqedonase, nuk do të takohet me Bildt, sepse ky i fundit ka qasje subjektive ndaj situatës politike në Maqedoni dhe ndërhyrjeve të tija në punët e Maqedonisë. /Telegrafi/