Blici serb: Hashim Thaçi padron i drogës dhe trafikimit të armëve e naftës

Gazeta serbe Blic, në një artikull që do të publikohet të hënën, e ka quajtur Presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi, padron të drogës dhe të trafikimit të armëve e naftës, njofton Klan Kosova.

Në ballinën e kësaj gazete për datën 17 prill është vendosur fotografia e Thaçit dhe titulli “Thaçi – Padron i drogës dhe i trafikimit të armëve e naftës”.

Bilc shkruan se nesër do të zbardhë se “cilat klane kriminale udhëheqin me Kosovën?”.

“Vrasjet e përgjakshme, ndërlidhja e krimit me politikën, raportet me mafinë në Shqipëri, Çeki, Bullgari dhe Maqedoni”.

Blic edhe në të kaluarën ka pasur shkrime kundër lidershipit kosovar, e atij shqiptar, por që jo rrallë, ato që gazeta i ka quajtur fakte, më shumë kanë qenë përshtypje editoriale të tyre