Brenda Fukushimas, pamjet që nuk i keni parë ndonjëherë tjetër

E hëne 14 Nentor 2016  –  Sakte.net  /

Fotografi polak Arkadiusz Podniesinski udhëtoi vitin e kaluar në vendin e katastrofës bërthamore Fukushima dhe ka shkrepur fotografi mahnitëse.

Kur ai mori leje për të hyrë rreth 20km brenda zonës, ai u përball me një skenë të ngjashme të filmave. Podniesinski kishte fotografuar zonën duke treguar kështu sesi natyra e ka gëlltitur atë zonë, transmeton lajmi.net

“Nuk është termet ose cunami, por njerëzit janë fajtor për këtë katastrofë”, shkruan Podniesinski në faqen e tij.

Ai ndërmori projektin në mënyrë që ai mund të tërheqë “konkluzionet e veta, pa u ndikuar nga mediat, propagandat e qeverisë ose lobistët bërthamorë, të cilët janë duke u përpjekur për të mos i vënë në dukje efektet e katastrofës bërthamore./lajmi.net

Këto janë fotografitë:

photos-fukushima-exclusion-zone-podniesinski-45photos-fukushima-exclusion-zone-podniesinski-46photos-fukushima-exclusion-zone-podniesinski-47photos-fukushima-exclusion-zone-podniesinski-48photos-fukushima-exclusion-zone-podniesinski-49photos-fukushima-exclusion-zone-podniesinski-50photos-fukushima-exclusion-zone-podniesinski-51photos-fukushima-exclusion-zone-podniesinski-52photos-fukushima-exclusion-zone-podniesinski-53photos-fukushima-exclusion-zone-podniesinski-54photos-fukushima-exclusion-zone-podniesinski-55photos-fukushima-exclusion-zone-podniesinski-56photos-fukushima-exclusion-zone-podniesinski-57photos-fukushima-exclusion-zone-podniesinski-58photos-fukushima-exclusion-zone-podniesinski-59photos-fukushima-exclusion-zone-podniesinski-60photos-fukushima-exclusion-zone-podniesinski-61photos-fukushima-exclusion-zone-podniesinski-62photos-fukushima-exclusion-zone-podniesinski-63photos-fukushima-exclusion-zone-podniesinski-64