Cilat vende janë pa rrymë nesër e pasnesër

KEDS njofton se nesër e pasnesër disa vende do të mbeten pa rrymë.

Rrymë nuk do të ketë:

1.

Më 10.03.2017 në NS 35/10 kV Ferizaj lll do të shkyçet:

Dalja 10 kV Graçkes (Kodi:40042002) prej orës 09:00 deri në orën12:00 dhe nga ora 15:00 deri në orën 18:00

Pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Greme, Gaçka, Burrnik, Izhancë,Kashtanjevë,Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatina dhe bizniset private.

2.

Më 09.03.2017 në NS 35/10 kV Shtërpcë do të shkyçet:

Dalja 10 kV Gotovusha-Brod (Kodi:40044005) prej orës 11:00 deri në orën 15:00

Pa energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Shtërrpcës te Shkolla, OSBE-ja, Biti e Ulët, Biti e Epërme, Shushiqë, Palojë, Gotovushë, Drekoc, Viqë, Firaj dhe Brod.

3.

Më 10.03.2017 në NS 35/10 kV Ferizaj 2 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Ujëvara (Kodi:40041011) prej orës 09:15 deri në orën 9:30 dhe nga ora 15:45 deri në orën 16:00

Pa energji elektrike do të mbesin: rr. Nerodimes, Ujvara, Frigoriferi dhe Barakat.

4.

Më 10.03.2017 në NS 35/10 kV Shtime do të shkyçet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Caralevës (Kodi:41046004) prej orës 13:30 deri në orën 15:00

Pa energji elektrike do të mbesin: Caraleva, Reçaku,Belinci, Topillë, Llanishtë, Devetakë, Grajqevcë, Zborcë dhe Petreshticë.

1.

Më 10.03.2017 në NS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet:

Dalja 10 kV Fshatrat -Voskopoja (Kodi:40043001) prej orës 13:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Voskopoja, Trupaj, Trimor, Bicaj (Biqevc),Pallosh (Biqevc), Nikaj, Tushaj – Soponica, Malsi (Malzezi), Vatë, Nikaj dhe biznise private.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokim i përhershëm i LP 10kV nga traseja e autostradës Prishtinë-Shkup.

Prishtina

1.

Më 10.03.2017 në NS 110/35/10 kV Palaj do të shkyçet:

Dalja 10 kV Fidanishte (Kodi:18024003) prej orës 11:00 deri në orën16:00

Pa energji elektrike do të mbesin: Palaj, Hashanët-Kastrioti, Fidanishte-Kastriot, Elektromonti dhe Interingu.

2.

Më 10.03.2017 në NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:

Dalja 10 kV Qirezi (Kodi:74000004) prej orës 11:00 deri në orën16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Polaci, Krushefci, Dashefci, Qirezi, Baksi, Kozhica, Prellofci, Kracmirofci, Krasaliqi, Likoshani, Gradica dhe Godanci.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme