“Dallaveret” e Agim Veliut me mjedrat(Dokument)

Pas hapjes së tenderit “ Furnizime me fidanë të mjedrës” nga Komuna e Podujevës në krye me Agim Veliun ka reaguar Agjencia Kundër Korrupsionit, përcjellë GazetaBlic.

Përmes një opinionin të nisur drejt Komunës së Podujevës, konkretisht menaxherit të zyrës së prokurimit në komunën e Podujevës, Ibrahim Hoxha, kjo agjenci ka bërë të ditur se ka qenë pjesë e vlerësimit të dhënies se tenderit, ku komisioni vlerësues pasi që ka përfunduar ekzaminimin, krahasimin dhe vlerësimin e kësaj oferte ka konstatuar se e njëjta nuk është ofertë e përgjegjshme pasi që nuk i ka plotësuar të gjitha kushtet komfor dosjes së tenderit.

Veprimet e Autoritetit Kontraktuese kanë konsideruar se kanë rënë ndesh me nenin 59 ekzaminimi, vlerësimin dhe krahasimin e tenderëve të Ligjit për prokurimin publik nr04-L/042.

Kjo agjenci ka konsideruar se shkelja të tilla nuk duhet lejuar në procedura të prokurimit, andaj Agjencia kundër Korrupsionit ka kërkuar nga autoritetet kontraktuese që në rast ri-tenderimi të këtij aktiviteti, të prokurimit të veproj komfor Legjislacionit në fuqi për prokurimin publik dhe të mos i përsëris praktikat e tilla në të ardhmen.

GazetaBlic ka kontaktuar kryetarin Veliu dhe i njëjti ka thënë se nuk ka njohuri për rastin pasi që gjendet në Tiranë.

Të bashkangjitur e gjeni opinionin e plotë:

 

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme