Deputeti më i pasur i Vetëvendosjes prezantohet si lypsar (VIDEO)

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Faton Topalli, përveç politikës pretendon se ka dhe një talent tjetër. Atë të luajtjes me harmonikë.

Topalli në sheshin e Prizrenit gjatës pasdites së sotme ka argëtuar qytetarët me muzikë.
“Ka mundësi të ndryshme për të fituar para, e JO ME KORRUPSION!”, ka shkarkuar Topalli në përshkrimin e videos që e ka bërë publike në rrjetin social Facebook.

E në deklarimin e pasurisë, Topalli shihet që ka një pasuri të majme.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/de_DE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Ka mundësi të ndryshme për të fituar para, e JO ME KORRUPSION!

Posted by Faton Topalli on Montag, 26. Dezember 2016