Dragi Rashkovskit i hiqet masa e arrestit shtëpiak

Ish sekretarit të qeverisë, Dragi Rashkovski i është hequr masa e arrestit shtëpiak dhe është pranuar garancia si masë për sigurimin e pranisë së tij në kuadër të procedurës penale që po zhvillohet kundër tij, për shkak të dyshimit për kryerjen e veprës penale keqpërdorim të pozitës dhe autoritetit zyrtar dhe veprës penale pastrim të parave.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme