E fshehur për 44 vjet: Kjo është vetura e cila u la për herë të parë(VIDEO)

Klasiku japonez është fshehur për 44 vjet.


Datsun 280Z është një veturë e njohur japoneze dhe ekspertëve të Nju Jorkut u është dhënë detyra të përpiqen të rikthejnë atë që është lënë pas dore për dekada, transmeton Telegrafi.

Historia e këtij Datsun është interesante. Kur u ble, ajo u drejtua nga Filadelfia për në Nju Jork, dhe pronari i atëhershëm vuri re një dëmtim në krahun e djathtë përpara.

Makina nuk ishte përdorur që atëherë dhe ajo kishte qëndruar në garazh ashtu pa u larë asnjëherë.

Ai qëndroi atje për plot 44 vjet.