Emrat e të akuzuarve të Komunës së Lipjanit bashkë me Shukri Bujën

 

 

Ulpiana Press sjell emrat e të akuzuarve të Komunës së Lipjanit pak kohë pasi Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë kundër 10 personave për vepra penale që ndërlidhen me korrupsion.

Gazeta përmes burimeve të veta mere vesh se përpos ish-kryetarit Shukri Buja në listën e të akuzuarve janë edhe ish zyrtari në Gjedoezi e Kadastër Nebih Zeqiri, zyrtari tjetër Hasim Vishesella, ish drejtori i Planifikimit dhe Urbanizimit, Edmond Rexhepi, ish drejtori i Inspektorisë, Bajram Rizani. Pas pak, gazeta del me shkrimin e plotë lidhur edhe emrat e të akuzuarve tjerë për të cilët prokuroria pretendon se me dashje kanë dëmtuar pronën komunale./Ulpiana Press