Flaka Surroi: Paskam gabuar kur kam menduar vdekja e të burgosurve kishte mbaruar me luftën

“Hapa në burg? Çfarë hapash për një 26 vjeçar dhe pse në duar të pacientit, po qe se ka qenë sëmurë? Pse nuk qenka transferuar në spital nëse paska qenë sëmurë? Garant pse s’ishte anëtar i PDK-së.
Kam menduar se koha e vdekjes të të burgosurve kishte mbaruar me luftën. Gabim e paskam pasur…”, kështu ka shkruar në rrjetin e saj social pronarja e Grupit Mediatik Koha, Flaka Surroi lidhur me vdekjen e Astrit Deharit.