Ford Mustang që lansohet më 2018, do të ketë çmim fillestar prej 22 mijë eurove

Mustangu i ri do të arrijë shpejtësinë nga zero deri në 100 kilometra në orë për katër sekonda, duke u bërë më i shpejtës se Porsche 911 Carrera.

Pas këtij lajmi, nuk ka shkuar shumë dhe Ford ka bërë të ditur çmimin fillestar që ka makina e cila lansohet gjatë vitit që vjen.

Meqenëse për këtë veturë të njohur duhet të paguhen 22 mijë euro, shumë jo e madhe për diçka të tillë, konsiderohet se është shumë që shumica janë në gjendje ta paguajnë e për çka do ta bëjnë këtë model tejet të kërkuar.

Sponsored by Revcontent