Funksionarët Remenski dhe Mandiç të dyshuar në hetimin e ri për “Reketin” që dridhi Maqedoninë?!

Mediat e Maqedonisë raportojnë se zgjërohet lista e të dyshuarve për zhvatje e ku është e përfshirë edhe Kryeprokurorja e Prokurosrisë Speciale, Janeva.

Thuhet se mes të dyshuarve në afërn e koduar “Reket” është edhe nënkryetarja e Kuvendit, njëherë edhe kryetare nderi e Aleancës Ndërkombëtare, Frosina Remenski.

Për të dyshuarën, Prokuroria kërkon masa kujdesi – që t’i merret pasaporta ose të paraqitet rregullisht në gjykatë.

Pritet që gjatë ditës, të dyshuarit, përfshirë këtu edhe Remenskin, të paraqiten para një gjykatësi të procedurës paraprak.

Mësohet se në mesin e katër personave të dyshuar në hetimin e ri mbi “Reketin” është edhe Jasna Mandiç, zëvendës kryetarja e Aleancës Ndërkombëtare.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme