Gavrill Bubevski zgjedhet për prokuror në Prokurorinë e Shkupit

Në mbledhjen e sotme të Këshillit të Prokurorëve mes tjerash u vendos që Gavrill Bubevski të kaloj në Prokurorinë Themelore -Shkup. Në vazhdim edhe vendimet e tjera të dala nga kjo mbledhje.

– Advertisements –

“Prokurori publik Besir Aliu është zgjedhur Prokuror Publik në Prokurorinë Themelore të Tetovës. Prokurori Publik Gavrill Bubevski është zgjedhur për Prokuror Publik në Prokurorinë Themelore-Shkup. Prokurorët publik Sonja Simovska dhe Ljupço Kocevski janë zgjedhur për prokuror në Prokurorinë Publike të Republikës së Maqedonisë së Veriut. Prokurori Publik Stevço Donev ishte zgjedhur për Prokuror Publik në Prokurorinë e Lartë Publike-Shtip”, njoftojnë nga Këshilli i Prokurorëve Publik.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme