Gazetarja ia ngrin buzëqeshjen Bujar Osmanit, dëgjojeni pyetjen e saj! (Video)

Zëdhënësi i BDI-së Bujar Osmani ka mbetur me buzëqeshje të ngrirë në momentin kur gazetarja e ka pyetur drejtpërdrejtë në emisionin “Analiza” në Tv “24 Vesti”- A keni porositur ju ndonjëherë biftek 5prej .000 denarëve”

“Z. Osmani, keni qenë ministër. A keni shkuar në hotele me pesë yje? A keni porositur biftek prej 5.000 denarëve”, ishte pyetja e gazetares të cilën mund ta përcillni nga minuta 8 në videon më poshtë.

Përgjigjet e Osmanit në këtë temë ishin qesharake dhe ai njëjtë sikurse te “bombat” ku VMRO dhe BDI arsyetohen me “stranski slluzhbi”, këtu tentonte të arsyetohet me “stranski gosti”.