Gëzim Ajgeraj vjen me romanin e ri Giti

Brigit, është personazhi i romanit, i cili brenda vetes kaperthen tematikë ngjarjesh të zhvilluara në disa shtete europjane, deri ne Afrikën e jugut, per të përfunduar në Kosovë, si një vashë e një ushtari shqiptarë i cili bie në Luftën e Kosovës.

Fati i sajë, është pafatësia që e përcjellë gjatë rinisë së sajë, dhe në fundë duke e marrë lajmin e hidhur dhe vizitën që i bënë varrit të të dashurit të sajë, të rënë në luftë për çlirimin e Kosovës. Të tri novelat mbërthejnë në vete një seri ngjarjesh të lidhura ngushtë njëra me tjetrën, për ta ndërtuar bërthamën e romanit.
Romani tani më është gati për shtyp dhe brenda ditësh pritet të hyjë në duart e botuesit!
Romani ka 140 faqe, dhe botohet ne Prizren, nën edicionin e Metaforës!

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme