Gjakovari detyron gruan ta braktis shtëpinë dhe fëmijët

Viktima e komunitetit ashkali ka raportuar se  bashkëshorti i saj i shqiptar  pas një mosmarrëveshje i ka shkaktuar  dhunë psikike  duke e detyruar që të braktisë shtëpinë dhe fëmijët.
Ngjarja siç raporton policia ka ndodhur në Gjakovë më datë 13 të këtij muaji. I dyshuari është arrestuar dhe me urdhër të prokurorit dërgohet në mbajtje.