Grafite ofenduese nëpër Shkup për Muhamed Zekirin (Foto)

Muhamed Zekiri, i sapo inkuadruari në LSDM opozitare tani është temë e ofendimeve nëpër rrugët e kryeqytetit të Maqedonisë, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Ofendimet lidhen me përkatësinë e tij kombëtare dhe me lajmin se ai do ta ketë rrogën në LSDM 40.000 denarë apo diçka më shumë se 600 euro.

”Muki Zekiri, diamant që vlenë 40.000 denarë”

muki 1

”Respekt Kosova=40.000 rroga”

muki 2

”Muki=40.000 denarë”

muki 3

”Muki-40.000 arsye për fund (të karrierës)”

muki 4

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme