Haradinaj thotë se ekziston keqinformim rreth punimeve në njërën nga rrugët e Deçanit

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj ka reaguar lidhur me punimet në njërën nga rrugët e Deçanit.

Haradinaj ka thënë se ekziston një keqinformim lidhur me këto punime.

Kryeministri ka ftuar diplomatët që të shkojnë në vend të ngjarjes, të shohin situatën dhe të binden se rruga që po rinovohet ka ekzistuar edhe më parë, për t’iu shmangur kështu deklarimeve të ngutshme.

Postimi i plotë në Facebook: