Imer Beka zgjidhet kryeprokuror i Prokurorisë Themelore në Prishtinë

Këshilli Prokurorial i Kosovës me shtatë vota për dhe dy kundër ka zgjedhur Imer Bekën kryeprokuror i Prokurorisë Themelore në Prishtinë