Isa Mustafa: Ligji për Trepçën hynë në fuqi më 2 nëntor

Kryeministri Isa Mustafa gjatë seancës që është duke u mbajt në Kuvend tha se Ligji për Trepçën është përgatitë. Duke iu përgjigjur interesimit të deputetit Raif Qela përkitazi më këtë çështje, i pari i Ekzekutivit ka thënë se Projektligji është përgatit dhe është konsultuar edhe me faktorin ndërkombëtar.

“Ligji do të procedohet në Kuvend në mënyrë që ne ti arrijmë të gjitha afatet, në asnjë moment të mos rrezikohet Trepça”.

“Kjo do të ndodhë brenda javës ose brenda 10 ditësh”.

“Ligji do të jetë në fuqi me 2 nëntor”.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme