Ja kush do ta zëvendësoj Ferid Aganin!

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, e ka autorizuar Ferat Shalën që t’i ushtrojë të gjitha detyrat dhe përgjegjësitë e ministrit të Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor.

Këtë rrugë e hapi kur ministri Ferid Agani kërkoi nga kryeministri që ta lirojë nga detyra derisa ai të shpallet i pafajshëm në procesin ku ai po akuzohet për shpërdorim të detyrës zyrtare në kohën sa ishte ministër për Shëndetësi.

“Z. Ferat Shala autorizohet të ushtroj detyrat dhe përgjegjësitë e Ministrit të Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, pas dorëheqjes së z. Agani nga posti i Ministrit”, thuhet në vendimin e Qeverisë për autorizimin e Shalës.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme