Jaranat e VMRO-së, BDI-ja, sot po hiqen si shpëtimtarë të shqiptarëve, keni mëkate!

Latif Arifi

Të qenurit pjesë e pushtetit në gjithë këto vite, duke bashkëqeverisur në mënyrë “kualitative” me jaranat e VMRO-DPMNE-së dhe të hiqesh sot sikur shpëtimtarë i shqiptarëve, s`është gjë tjetër vetëm si tentim shpërlarje truri të shqiptarëve.

Gjatë gjithë këtyre viteve të bashkëqeverisjes me VMRO-DPMNE-në mbi ju rrëndojnë shumë mëkate, por mëkati më i madh është nënshtrimi i juaj dhe në emër të kësaj edhe nënshtrimi i gjithë shqiptarëve, sepse ju në emër të votës dhe verdiktit të shqiptarëve , keqpërdoret fuqinë që ua dha ky popull. Sot për dallim nga dje shqiptarët jetojnë shumë më keq, pa kushte elementare për jetë, me shkolla dhe spitale të rrënuara, rrugë me gropa, pa ujë dhe pa bukë. Rinia është e detyruar të marrë rrugën e mërgimit, jo për faj të tyre, po për faj tuajin, të Ali Ahmetit dhe BDI-së , që nuk la gjë pa keqpërdorur. Të mos harrojmë! Shqiptarët ju dhanë gjithçka, ju dhanë paratë ,dhe kurrë nuk ju kërkuan llogari edhe pse e kishit për obligim ta jepni të njëjtën, ju dhanë djemt më të mirë, ju dhanë gjakun në emër të lirisë, ju dhanë edhe votën për shumë vjet por çfar morën në këmbim të gjithë kësaj sakrifice? Vetëm mjerrim dhe vuajtje!

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme