Jeremic : Besojë se do të ketë një raund të dytë!

Kandidati presidencial Vuk Jeremiq, tha sot se opozita duhet të përqëndrohen në rritjen e pjesëmarrjes së votuesve  për të parandaluar fuqinë e “manipulimit teknik” të fituar në raundin e parë.

Në këtë mënyrë ne duhet të koncentrohemi në sa më shumë pjesëmarrës  të rritur,dhe kjo do ta bëjë më të  vështirë për autoritetet  manipulimet e famshme me 50%  në raundin e parë.

Unë besoj se ne do të shkojnë në raundin e dytë, ku do të ketë një lloj referendumi”, ka thënë Jeremiq.

Ai ka thënë se Serbia tani është duke shkuar “jo vetëm rrugës se gabuar, por në një drejtim të rrezikshëm për vendin “, dhe  në qoftë se kjo eventualisht nuk do të ndryshojë,ne “çimentosim” zhvillimin e keq të shtetit edhe për pesë vjet.  / Sakte.net /

 

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme