Kaq para ndau Ramush Haradianj për vajzën e ish-ushtarit të UÇK

Ish-pjesëtari i UÇK-së Muhamed Kuka, ka marrë mbështetje financiare për shërimin e vajzës së tij Pranverës nga Zyra e Kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinaj.

Lajmin e ka konfirmuar për “Gazeta Blic” edhe Gazmend Syla, këshilltar i kryeministrit Haradinaj për çështjen e veteranëve. Sipas tij, në formë jo zyrtare në një nga aktivitetet e organizuara nga Qeveria, ish-pjesëtari i UÇK-së Kuka, ka kërkuar ndihmë për shërimin e vajzës së tij dhe i janë ndarë fonde simbolike nga Zyra e Kryeministrit.

“Një kërkesë të vetme e ka pasur, në një aktivitet që e kemi pasur. Jemi interesuar dhe i kemi dhënë një shumë simbolikës prej Zyrës së Kryeministrit, jo nga ana e Qeverisë, pra 3 mijë euro nga buxheti i zyrës së Kryeministrit”, tha Syla.

Ndërkohë “Gazeta Blic” ka kontaktuar edhe Ministrinë e Shëndetësisë për të marrë një përgjigje lidhur me rastin e vajzës së këtij ish-luftetari nëse kanë ndarë fonde për shërimin e saj, por ende nuk ka marrë një përgjigje.

Ndryshe, vet Kuka ka pohuar për “Gazeta Blic” se për 7 herë me radh ka kërkuar ndihmë financiare nga institucionet e vendit por nuk ka gjetur mbështetje.

Ai tashmë ka hapur një llogari bankare me çka kërkon fonde për të mundur t’i mbulojë terapitë e vajzës së tij të cilat thotë se me pagën që merr nuk ka aspak mundësi t’i mbulojë.

Të gjithë ata që shprehin dëshirën që t’i ndihmojnë financiarisht Kukës, këtë mund ta bëjnë me anë të llogarisë në Raiffeisen Bank:

Llogaria: 1504001002610406

Në emër të: MUHAMED KUKA

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme