Kastrati-Mustafës,kur do të këndellësh?

Ish-Komandanti i Forcave të Sigurisë së Kosovës, Kadri Kastrati, ka shkruar në llogarinë e tij në Facebook se është koha e fundit që Kosova të reflektojë ndaj Serbisë, sepse përndryshe do të turpërohet vazhdimisht, ashtu siç edhe po i ndodh.

“Kryeministër edhe çka duhet të bëjë Serbia për të të këndellur juve dhe kabinetin tuaj”, ka shkruar Kastrati në Facebook.

 “Serbisë i duhet një kundërpërgjigje. I duhet dhënë leksion shtetëror  për të gjitha veprimet që bën karshi Republikës së Kosovës”.

“Mos transformimi i FSK-së në ushtri, muri, fletarrestet ndaj pjesëtarëve të UCK-së, treni, bombat në objektet qeveritare, lëvizja e mallrave dhe qyetarëve janë vetëm disa nga arsyet”.

“Kosova çdo ditë po rrezikohet dhe po turpërohet”.

më të fundit

MARKETING

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme

më shumë

- Advertisement -Newspaper WordPress Theme